2012. január 15., vasárnap

Állvány, Tripod /HAMA, hajlítható, webkamerához is - Jelenlegi ára: 600 Ft


Tripod állvány (HAMA gyártmányú, hajlítható lábú, digitális fényképezőgéepkhez, de akár webkamerához is jó) eladó
Figyelem! Mielőtt licitálsz, OLVASD végig, ha bizonytalan vagy, KÉRDEZZ, és CSAK akkor licitálj, ha BIZTOSAN EZT akarod!
Átadás-átvétel alapvetően (kipróbálás után, kézből - kézbe! ) Budapesten! A(z ajánlott levélkénti) postázás díja a vevőt terheli!
Utólag már nem fogsz tudni visszakozni (negatív minősítés)!
Az állvány, használt, de alapvetően megkímélt,  jó állapotban van, azonnal használható. Kis méretű, akár a zsebben is kényelmesen elfér, így utazásoknál is jó szolgálatot tehet. Mivel az állvány lábai rugalmasak, hajlíthatóak, de ugyanakkor elég merevek, hogy fixen maradjanak, ezért az állvány akár egy botra is stabilan "rácsavarható", és a kamera a kívánt helyzetbe beállítható, "rögzíthető". Ideális digitális fényképezőgépekhez(sötétebb helyeken való fényképezéseknéll), illetve webkamerákhoz (ahol a webkamera talphoz rögzítése csavaros megoldású - lásd 2. és a 3. fényképek).
A 2. és a 3. fényképeken látható webkamera csak illusztráció, az az aukciónak nem része!
Az állvány használt jellegéből adódóan érdemi garanciát nem tudok rá vállalni (azon kivül, hogy a licitáló a fényképen látható állványt fogja megkapni! )
Egyéb - itt nem jelzett - feltételek (értékelés, esetleges elállás, stb. ) tekintetében a Saját oldalamon írtak a mérvadók.
Kérem, hogy csak az licitáljon aki ezt átnézte és elfogadja.
Ha bizonytalan vagy, vagy kérdésed van, úgy licit előtt kérdezz!



Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 12:00
. Állvány, Tripod /HAMA, hajlítható, webkamerához is - Jelenlegi ára: 600 Ft