2011. szeptember 23., péntek

Canon PIXMA MP140 nyomtató/szkenner - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Eladó egy Canon PIXMA MP140 nyomtató/szkenner!
A Szkener része tökéletesen működik!
A nyomtató része régen volt használva, a hibátlan működésére nem vállalok garanciát.
- Canon PIXMA MP140
- 2 Telepítő CD (Windows/Mac) - használtai útmutató
- Kábelek 2db
Gyors nyomtatás: 10×15 centiméteres, szegélymentes képek fotólaboratóriumi minőségben mintegy 52 másodperc alatt
Hosszú élettartamú, fakulásnak ellenálló nyomatok a Canon ChromaLife100 rendszerével
Gyors és kiváló minőségű másolás: 22 monokróm vagy 17 színes oldal percenként, a ";; Kettős színrendszer-feldolgozási technológia";; alkalmazásával, a hű színvisszaadás érdekében
Kényelmes nyomtatás a FINE kazettával
Fejlett másolás
A fényképek és dokumentumok másolásánál az új berendezések a ";; Kettős színrendszer-feldolgozási technológia";; alkalmazásával hűen adják vissza az eredeti színeket a másolatokon. A gradáció a legszínesebb képen is elfogadható lesz, mert kétféle színfeldolgozási módszert használ a másoló: a saját nyomtatható színskálájába eső színeket pontosan adja vissza, míg az ezen kívül esőket a lehető legjobban közelíti a skála színeivel.
A másolási sebesség minden modell esetén nagy: a PIXMA MP140 22 fekete-fehér és 17 színes másolatot is képes előállítani percenként, míg a lapolvasás felbontása 600x1200dpi.
Kiemelkedő lapolvasás
A Canon saját lapolvasó technológiáját alkalmazza e modellben is, minőségi beolvasást biztosítva 600×1200 dpi felbontással. Az optimális eredmény elérése érdekében akár több területet is kijelölhetünk beolvasásra különböző beállításokkal is. Képjavító eljárások sora kapott helyet a modellben, beleértve a fakó képek javítását, a por- és karceltávolítást, a szemcsézettség megszűntetését, az élesítést és a rácseltávolítást, amivel kiküszöbölhető a moiré-hatás. A MultiScan funkció időt takarít meg azáltal, hogy egy menetben akár 10 fotó beolvasását és egyedi állományokba mentését is elvégzi, automatikusan egyenesre állítva az esetleg ferdén behelyezett képeket. Szintén elősegíti a munkát a közvetlenül PDF (Portable Document Format) formátumba történő beolvasás funkció, mely külön telepített konverziós szoftver nélkül elvégzi az eredetik átalakítását. A továbbfejlesztett MP Navigator segítségével könnyen rendezhetők és készPDF állományokhoz csatolhatók oldalaink. Az OCR (optikai karakterfelismerés) bevetésével a dokumentum tartalma szövegesen is beágyazásra kerül a PDF állományba, megkönnyítve a későbbi keresést.
Kiemelkedő, labor-minőségű nyomtatás nagy sebességgel
A FINE technológia alkalmazásával, 4800x1200 dpi felbontással, 2 pikoliteres cseppeket előállító mikrofúvókákkal a kivételes minőségű nyomatok előállítása másodpercek alatt történik. A PIXMA MP140 alig 52 másodperc alatt készít el egy szegélynélküli 10x15 cm-es képet. A hasonlóan meggyőző szöveges dokumentum-nyomtatási sebességek nagyon előnyössé teszik a PIXMA sorozat tagjainak használatát.
Minőségi szoftverek
A PIXMA MP140 multifunkciós készüléket értékes szoftverkészlettel szállítják: -MPNavigator 3. 0 - abban segít, hogy a felhasználó azonnal optimális eredményt érjen el minimális időráfordítással. Egyszerűen csak ki kell választanunk a kívánt folyamatot és a kimenetet. A 3. 0 verzió még többet tud, mint a korábbi változatok, és egérkattintással elérhetővé teszi a leggyakoribb feladatokat. Az újratervezett felhasználói felület egyszerűen, de intuitívan használható az egyes funkciók elérésére.
- Easy-PhotoPrint - lehetővé teszi a képek kinyomtatását három egyszerű lépésben, különböző opciókkal segít (pl. a média kiválasztása, skálázás, fotó-effektusok).
- Easy-WebPrint (csak Windowshoz) - az Explorer eszközsorába költözik be, és leegyszerűsíti a weboldalak nyomtatását.
- ScanSoft OmniPage SE - erőteljes optikai karakterfelismerő alkalmazás, amely beolvassa, majd átalakítja dokumentumot, így a szövegszerkesztő programmal szerkeszthetővé válik. Időt takarít meg és növeli a termelékenységet a PDF oldalak és papírhalmok szöveges dokumentumokká és táblázattá alakításával.
- Arcsoft Photo Studio - a képszerkesztő program automatikus szín- és tónuskiemeléssel, többszörözéssel, animált 3D szövegekkel és több mint 40 speciális hatással segíti a felhasználó munkáját.



Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 17:00
. Canon PIXMA MP140 nyomtató/szkenner - Jelenlegi ára: 3 400 Ft